Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir

Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de găluște umplute persane cu petale de trandafir. Această rețetă face 6 porții cu 378 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cireșe de tartă, suc de portocale, dovlecei de găluște și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mango Marinat Cu Petale De Trandafir, Salată De Fructe Proaspete Cu Petale De Trandafir, și Marțipan de noapte de vară cu petale de trandafir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cu grijă partea superioară a fiecărui dovleac și puneți-l deoparte. Verificați fundul pentru a vedea dacă sunt la nivel. Dacă nu, tăiați suficient, astfel încât să stea constant. Scoateți semințele și așezați dovleceii într-un vas de copt cu ulei. Frecați-le în interior și în exterior cu ulei de măsline până când sunt bine acoperite și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați 4 linguri de ulei de măsline, urmate de ceapă și saut până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul, orezul, nucile, arpașele, cireșele, caisele și petalele de trandafir. Se amestecă bine și se continuă gătitul timp de 5 minute, adăugând puțină apă dacă amestecul este uscat. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaiseCaise
CireșeCireșe
NuciNuci
UsturoiUsturoi
ApăApă
OrezOrez
5
Umpleți fiecare dovleac cu umplutură și înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Suc De FructeSuc De Fructe
6
Bateți împreună sucul de portocale, apa de șofran și uleiul rămas și turnați peste dovlecei. Acoperiți bine cu un capac de vas și coaceți timp de 25 de minute, ungând ocazional cu sucul. Descoperiți, Ungeți și coaceți până când dovlecelul este auriu și fraged, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
șofranșofran
Suc De FructeSuc De Fructe
SucSuc
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BatetiBateti
7
Pentru a servi, transferați dovleceii într-un platou și turnați lichidul din vasul de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se ornează cu petale de trandafir.
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Retipărit cu permisiunea Lucid Food: Cooking for an eco-Conscious Life de Louisa Shafia. Text copyright 2010 de Louisa Shafia. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Louisa Shafia este fondatoarea Lucid Food, o companie ecologică de catering cu sediul în New York. Absolventă a Natural Gourmet Institute, a lucrat la Millennium Restaurant și Roxanne ' s din San Francisco Bay Area și la Aquavit și Pure Food and Wine din New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista