Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită

Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită
Dovleceii de ghindă umpluți cu carne de vită necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 184 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, salvie frecat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Vită + Ciuperci Umplute Ghindă Squash, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită Măcinată, și Squash ghindă umplute cu carne de vită măcinată, varză și varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Răsturnați squash într-un 11-in. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați apă și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se coace la 375 la 50-60 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, gătiți carnea de vită, ceapa și țelina la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge. Se amestecă făina, sarea și salvia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Transferați dovleceii pe o foaie de copt. Umpleți cavitatea cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se scoate din cuptor; se presară cu brânză și se coace 3-5 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista