Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită

Dovleceii de ghindă umpluți cu carne de vită necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 184 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, salvie frecat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Vită + Ciuperci Umplute Ghindă Squash, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită Măcinată, și Squash ghindă umplute cu carne de vită măcinată, varză și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Răsturnați squash într-un 11-in. x 7-în. vas de copt.
Adăugați apă și acoperiți cu folie.
Se coace la 375 la 50-60 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, gătiți carnea de vită, ceapa și țelina la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge. Se amestecă făina, sarea și salvia până se omogenizează.
Adăugați lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă orezul.
Transferați dovleceii pe o foaie de copt. Umpleți cavitatea cu amestec de carne.
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Se scoate din cuptor; se presară cu brânză și se coace 3-5 minute mai mult sau până când brânza se topește.