Dovleac De Ghindă La Cuptor Auriu

Dovleac De Ghindă La Cuptor Auriu
Dovleceii de ghindă la cuptor auriu necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 239 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de portocale, coniac, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Dovleac De Ghindă Aurie Cu Salvie Și Miere, Dovleac De Ghindă Copt De Două Ori, și Dovleac De Ghindă La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți 1 lingură de unt într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă uniform tigaia cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță, amestecați restul de unt, zahăr brun, concentrat de suc de portocale congelat și coniac . Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos în vasul de copt și coaceți 30 de minute sau până când sunt ușor străpunse cu un cuțit. Întoarceți dovleceii și stropiți cu sosul. Continuați să coaceți 15 minute. Se răcește ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista