Dovleac Curry Empanadas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Empanadas de Curry de dovleac. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 1 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 604 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de scorțișoară măcinată, ceapă, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma Runda de aluat de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Empanadas De Curry De Miel, Carne de porc curry empanadas, și Empanadas De Dovleac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Frecați o foaie de copt cu margini cu 1 lingură. ulei.
Se întinde dovleacul pe foaie și se prăjește, neacoperit, întorcându-se o dată, până se înmoaie când este străpuns, 30 de minute.
Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până la translucid, aproximativ 2 minute. Se amestecă condimentele și se gătește până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Transferați ceapa într-un bol mediu de amestecare.
Scurgeți coacăzele și amestecați în castron.
Adăugați dovleac cald și amestecați bine, zdrobind cu spatele unei linguri pentru a crea un amestec ușor gros.
Lucrând cu un disc de aluat de plăcintă la un moment dat, rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un 1/8-in.- rotund gros. Folosind un 4-in. inel de tăiere, tăiați 20 de cercuri, resturi de rerolling.
Se amestecă 1 lingură. apă în ou și perie pe runde de aluat. Lingura 1 lingura. amestec de dovleac în centrul fiecărei runde, pliați și sigilați marginile cu dinți de furculiță.
Tapetați 2 foi de copt cu pergament. Aranjați empanadele pe foi, distanțate ușor.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Faceți înainte: urmați rețeta prin înghețarea pasului într-un recipient etanș. Apoi coaceți din congelat, 25 până la 30 de minute la 37