Dovleac Curcan Chili

Dovleac Curcan Chili
Dovleac curcan Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 349 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, piper cayenne, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovleac curcan Chili: un Chili sănătos Cook Off câștigător, Curcan Dovleac Chili, și Curcan Dovleac Chili.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți curcanul, ardeiul galben, ceapa și usturoiul în ulei la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1-1/2 ore sau până când chili atinge grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili de curcan. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Revista