Dovleac Cu Nuci De Unt Umplut Cu Cuscus Portocaliu

Dovleac Cu Nuci De Unt Umplut Cu Cuscus Portocaliu
Dovlecelul cu nuci de unt umplut cu cuscus portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 453 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, miere, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac De Ghindă Umplut Cu Cuscus, Dovleac Umplut Cu Cuscus Marocan, și Ciuperci Sălbatice Cuscus Miel Umplute Kabocha Squash.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați dovleceii de nucă, tăiați părțile în jos, într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce dovleceii se coc, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și morcovul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 20 de minute sau până când ceapa este aurie și morcovul este fraged, amestecând frecvent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Aduceți bulionul și următoarele 4 ingrediente la fierbere. Se amestecă cuscusul și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
9
Scoateți și aruncați semințele din dovlecei; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Tăiați grosolan 1 cană pulpă, rezervând pulpa rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Combinați amestecul de ceapă rezervat, pulpa de dovlecei, amestecul de cuscus, nautul și migdalele; aruncați ușor. Se amestecă uniform amestecul în coji de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Așezați cojile într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
În timp ce cojile se coc, aduceți 1 cană de suc de portocale și miere la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 până la 15 minute sau până când amestecul se reduce la 1/3 cană, amestecând ocazional. Se amestecă pudra de curry și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Stropiți uniform amestecul de suc peste amestecul de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Oreos dublu umplut2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1kilogramedovleac de nucă, înjumătățit pe lungimedovleac de nucă, înjumătățit pe lungime1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de năut (fasole garbanzo), clătite și scurseconserve de năut (fasole garbanzo), clătite și scurse1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocatmorcov tocat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1Oreos dublu umplutCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe0Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Bucăți de caramele Heath Bar3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de gelatină de merișoarepudră de gelatină de merișoare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de gelatină de merișoarepudră de gelatină de merișoare0Bucăți de caramele Heath Barcoaja portocalie rasăcoaja portocalie rasă1Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmigdale sfărâmate, prăjitemigdale sfărâmate, prăjite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmafine uscate îndulciteafine uscate îndulcite1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista