Dovleac Brulee Cheesecake
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr granulat, a 3-A cremă de brânză mai puțin grasă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați CR-Uri Br-Uri Br-Uri Br-Uri, CR-Uri Br-Uri Br-Uri Br-Uri, și Creme Brulee Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului în centru și în treimea inferioară a cuptorului. Umpleți o tigaie aproximativ jumătate plină de apă și așezați-o pe raftul inferior. Acest lucru va crea un mediu umed pentru cheesecake și va ajuta la prevenirea crăpării. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Puneți biscuiții graham și 1 lingură de zahăr granulat în vasul unui robot de bucătărie și macinați până la fin.
Adăugați untul și două linguri de apă și puls până la umezire. Apăsați în partea de jos a tigaiei pregătite cu formă de arc.
Coaceți până se fixează și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Combinați crema de brânză, zahărul brun, 1/3 cană zahăr granulat și sarea într-un bol mare. Bateți, cu un mixer electric la viteză medie, până când este neted și pufos.
Adăugați iaurtul, oul și albușurile, reduceți viteza mixerului la scăzut și continuați să bateți până la amestec.
Adăugați dovleacul, făina, vanilia și condimentele de plăcintă cu dovleac. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți până când se combină. Amestecați cu o spatulă de câteva ori pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt încorporate și pentru a elibera orice bule de aer în aluat care ar putea provoca crăparea cheesecake-ului.
Turnați aluatul peste crustă și rapiți tigaia de blat de câteva ori pentru a aduce la suprafață orice bule de aer prinse.
Așezați cheesecake-ul pe suportul central din cuptor.
Coaceți până se fixează și centrul se mișcă ușor, aproximativ 1 oră până la 1 oră și 10 minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa.
Lăsați să stea la cuptor timp de 15 minute și apoi transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci. Rulați un cuțit subțire ascuțit între cheesecake și apoi pan pentru a elibera părțile laterale. Se răcește complet și apoi se răcește până la rece, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Înainte de servire, scoateți cheesecake-ul din frigider și eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Presărați restul de 2 linguri de zahăr peste vârful cheesecake-ului și brulee zahărul cu o torță de bucătărie sau sub broiler pentru câteva secunde.