Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian

Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian de prăjituri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de fenicul, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Cracker Delicii Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Baruri, și Cupe de biscuiți Graham Cracker cu glazură de Marshmallow cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și setați rafturile în treimile superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru aluat, combinați făina și praful de copt, amestecând bine pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Bateți ouăle într-un castron, apoi amestecați toate ingredientele rămase în ordine. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor pentru a amesteca. Separați în 16 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rulați fiecare pe o frânghie de 8 inci, apoi într-un cerc. Prindeți capetele împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați opt pe fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți taralli aproximativ 30 până la 40 de minute, sau până când este bine umflat și un auriu profund. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru glazură, combinați toate ingredientele într-o cratiță și încălziți ușor până când este călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Periați deasupra vârfurilor fursecurilor răcite. Imediat deasupra cu stropi multicolore, înainte ca glazura să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi ColorateStropi Colorate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
10
Taralli Napoletani: Fursecuri Cu Inel Sărat Napolitan
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
11
- face 30 de cookie-uri mici -
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
12
Pentru aluat, turnați apa într-un castron și amestecați drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Puneți ingredientele rămase în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Puls de mai multe ori pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați lichidul și pulsați din nou până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Lăsați procesorul să funcționeze continuu timp de aproximativ 10 secunde pentru a frământa aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
17
Răsturnați aluatul într-un vas cu ulei și îndepărtați cu grijă lama. Întoarceți aluatul astfel încât blatul să fie uns cu ulei și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până când se dublează în vrac, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
19
După ce aluatul a crescut, răzuiește-l din vas pe o suprafață de lucru ușor făinată și folosește un răzuitor de bancă sau un cuțit pentru a-l tăia în două bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinii la o lungime de 15" și tăiați fiecare în bucăți de 1" pentru a face 30 de bucăți egale în toate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
21
Pe rând, rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinilor pentru a face o șuviță de 8". Uniți capetele împreună pentru a face un cerc, apăsând ferm pentru a sigila. Aliniați taralli-urile formate pe o suprafață de lucru ușor făinată sau foi de copt făinoase, asigurându-vă că nu se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
22
Setați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Umpleți o oală mare (cum ar fi cea în care ați găti pastele) 3/4 plină cu apă. Aduceți apa la fierbere completă. Așezați unul dintre rafturile de răcire pe plită (puneți o tigaie sub ea pentru a prinde picături) lângă tigaia cu apă clocotită. Aruncați taralli, 6 sau 8 la un moment dat în apa clocotită și îndepărtați-le cu un skimmer imediat ce plutesc la suprafață. Aranjați-le la aproximativ un centimetru distanță în toate direcțiile, pe rafturile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
SkimmerSkimmer
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
24
Coaceți taralli aproximativ 30 de minute, rotind de la treimea superioară a cuptorului la treimea inferioară și invers, la jumătatea coacerii. Continuați să coaceți taralli până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei pe rafturile de răcire în care au fost coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista