Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian

Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian de prăjituri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de fenicul, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Cracker Delicii Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Baruri, și Cupe de biscuiți Graham Cracker cu glazură de Marshmallow cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și setați rafturile în treimile superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pentru aluat, combinați făina și praful de copt, amestecând bine pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Bateți ouăle într-un castron, apoi amestecați toate ingredientele rămase în ordine. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor pentru a amesteca. Separați în 16 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați fiecare pe o frânghie de 8 inci, apoi într-un cerc. Prindeți capetele împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați opt pe fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți taralli aproximativ 30 până la 40 de minute, sau până când este bine umflat și un auriu profund. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Pentru glazură, combinați toate ingredientele într-o cratiță și încălziți ușor până când este călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Periați deasupra vârfurilor fursecurilor răcite. Imediat deasupra cu stropi multicolore, înainte ca glazura să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi ColorateStropi Colorate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
10
Taralli Napoletani: Fursecuri Cu Inel Sărat Napolitan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
11
- face 30 de cookie-uri mici -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
12
Pentru aluat, turnați apa într-un castron și amestecați drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Puneți ingredientele rămase în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Puls de mai multe ori pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați lichidul și pulsați din nou până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Lăsați procesorul să funcționeze continuu timp de aproximativ 10 secunde pentru a frământa aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Răsturnați aluatul într-un vas cu ulei și îndepărtați cu grijă lama. Întoarceți aluatul astfel încât blatul să fie uns cu ulei și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până când se dublează în vrac, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
19
După ce aluatul a crescut, răzuiește-l din vas pe o suprafață de lucru ușor făinată și folosește un răzuitor de bancă sau un cuțit pentru a-l tăia în două bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinii la o lungime de 15" și tăiați fiecare în bucăți de 1" pentru a face 30 de bucăți egale în toate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
21
Pe rând, rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinilor pentru a face o șuviță de 8". Uniți capetele împreună pentru a face un cerc, apăsând ferm pentru a sigila. Aliniați taralli-urile formate pe o suprafață de lucru ușor făinată sau foi de copt făinoase, asigurându-vă că nu se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
22
Setați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
23
Umpleți o oală mare (cum ar fi cea în care ați găti pastele) 3/4 plină cu apă. Aduceți apa la fierbere completă. Așezați unul dintre rafturile de răcire pe plită (puneți o tigaie sub ea pentru a prinde picături) lângă tigaia cu apă clocotită. Aruncați taralli, 6 sau 8 la un moment dat în apa clocotită și îndepărtați-le cu un skimmer imediat ce plutesc la suprafață. Aranjați-le la aproximativ un centimetru distanță în toate direcțiile, pe rafturile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
SkimmerSkimmer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
24
Coaceți taralli aproximativ 30 de minute, rotind de la treimea superioară a cuptorului la treimea inferioară și invers, la jumătatea coacerii. Continuați să coaceți taralli până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
25
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei pe rafturile de răcire în care au fost coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista