Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian de prăjituri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de fenicul, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Cracker Delicii Cookie, S ' mores Graham Cracker Cookie Baruri, și Cupe de biscuiți Graham Cracker cu glazură de Marshmallow cu ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și setați rafturile în treimile superioare și inferioare.
Pentru aluat, combinați făina și praful de copt, amestecând bine pentru a amesteca.
Bateți ouăle într-un castron, apoi amestecați toate ingredientele rămase în ordine. Îndoiți amestecul de făină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor pentru a amesteca. Separați în 16 bucăți egale.
Rulați fiecare pe o frânghie de 8 inci, apoi într-un cerc. Prindeți capetele împreună pentru a sigila.
Așezați opt pe fiecare tigaie.
Coaceți taralli aproximativ 30 până la 40 de minute, sau până când este bine umflat și un auriu profund. Se răcește pe rafturi.
Pentru glazură, combinați toate ingredientele într-o cratiță și încălziți ușor până când este călduță.
Periați deasupra vârfurilor fursecurilor răcite. Imediat deasupra cu stropi multicolore, înainte ca glazura să se stabilească.
Taralli Napoletani: Fursecuri Cu Inel Sărat Napolitan
- face 30 de cookie-uri mici -
Pentru aluat, turnați apa într-un castron și amestecați drojdia.
Puneți ingredientele rămase în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Puls de mai multe ori pentru a se amesteca.
Adăugați lichidul și pulsați din nou până când aluatul formează o bilă.
Lăsați procesorul să funcționeze continuu timp de aproximativ 10 secunde pentru a frământa aluatul.
Răsturnați aluatul într-un vas cu ulei și îndepărtați cu grijă lama. Întoarceți aluatul astfel încât blatul să fie uns cu ulei și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până când se dublează în vrac, aproximativ o oră.
După ce aluatul a crescut, răzuiește-l din vas pe o suprafață de lucru ușor făinată și folosește un răzuitor de bancă sau un cuțit pentru a-l tăia în două bucăți egale.
Rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinii la o lungime de 15" și tăiați fiecare în bucăți de 1" pentru a face 30 de bucăți egale în toate
Pe rând, rulați fiecare bucată de aluat sub palmele mâinilor pentru a face o șuviță de 8". Uniți capetele împreună pentru a face un cerc, apăsând ferm pentru a sigila. Aliniați taralli-urile formate pe o suprafață de lucru ușor făinată sau foi de copt făinoase, asigurându-vă că nu se ating.
Setați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Umpleți o oală mare (cum ar fi cea în care ați găti pastele) 3/4 plină cu apă. Aduceți apa la fierbere completă. Așezați unul dintre rafturile de răcire pe plită (puneți o tigaie sub ea pentru a prinde picături) lângă tigaia cu apă clocotită. Aruncați taralli, 6 sau 8 la un moment dat în apa clocotită și îndepărtați-le cu un skimmer imediat ce plutesc la suprafață. Aranjați-le la aproximativ un centimetru distanță în toate direcțiile, pe rafturile pregătite.
Coaceți taralli aproximativ 30 de minute, rotind de la treimea superioară a cuptorului la treimea inferioară și invers, la jumătatea coacerii. Continuați să coaceți taralli până când sunt aurii și crocante.
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei pe rafturile de răcire în care au fost coapte.