Două-brânză paste coace
Două-brânză paste coace ia în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $3.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați câteva picături de sos tabasco, cimbru, Cheddar vegetarian matur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: British Cheese Board - brânză Gloucester, pui și paste de legume coace, Coaceți Pastele Cu Trei Brânzeturi, și Coaceți Pastele Cu Brânză Afumată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert și gătiți pastele conform instrucțiunilor ambalajului până când sunt aproape fragede.
Se scurge și se clătește sub apă rece, se scurge din nou, apoi se lasă deoparte.
Într-o tigaie grea combinați vinul, smântâna și sosul Tabasco, apoi încălziți ușor. Adăugați treptat jumătate de cheddar și jumătate de stilton, șoptind constant.
Bateți în salvie și cimbru și o stropire bună de piper negru. Când amestecul este neted, îndepărtați-l de pe foc.
Așezați pastele într-un vas rezistent la cuptor de 1,4 litri/2 halbe cu unt.
Se toarnă amestecul de brânză și smântână și se presară deasupra brânza rămasă.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți folia și aranjați feliile de roșii deasupra.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute până când roșiile se înmoaie, pastele sunt fragede și sosul a fost absorbit în paste.
Serviți imediat cu o salată de iarnă crocantă și pâine crustă.