Două Antipasti de spanac: spanac cu brânză și ouă: Spinaci, Cacio, e Uova și puf de spanac: Sformato di Spinaci

Două Antipasti de spanac: spanac cu brânză și ouă: Spinaci, Cacio, e Uova și puf de spanac: Sformato di Spinaci
Două Antipasti spanac: spanac cu brânză și ouă: Spinaci, Cacio, e Uovan și spanac Puff: Sformato di Spinaci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Spinaci (spanac) alla Padella (tigaie), Tagliatelle con Spinaci e Funghi, și Puf de spanac și brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați spanacul și usturoiul. Gatiti la foc mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Crăpați ouăle, câte 1 pe rând, în spanacul care fierbe. Condimentează fiecare ou cu sare și piper și acoperă cu pecorino. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mare până când ouăle sunt setate. Întoarceți din tigaie pe un platou sau castron de servire și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
PecorinoPecorino
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați spanacul și gătiți timp de 30 de secunde, până când se limpezește, apoi se scurge, se stoarce excesul de umiditate și se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Așezați spanacul în vasul unui robot de bucătărie și piureul cu scorțișoara și sarea și piperul, după gust. Întoarceți piureul într-un bol, amestecați untul, ouăle și brânza și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Întoarceți amestecul într-o caserolă medie bine unsă și coaceți la cuptor timp de 15 până la 25 de minute, până când ouăle sunt așezate și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se servește fierbinte, în pene.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Revista