Două Antipasti de spanac: spanac cu brânză și ouă: Spinaci, Cacio, e Uova și puf de spanac: Sformato di Spinaci

Două Antipasti spanac: spanac cu brânză și ouă: Spinaci, Cacio, e Uovan și spanac Puff: Sformato di Spinaci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Spinaci (spanac) alla Padella (tigaie), Tagliatelle con Spinaci e Funghi, și Puf de spanac și brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați spanacul și usturoiul. Gatiti la foc mare timp de 2 minute.
Crăpați ouăle, câte 1 pe rând, în spanacul care fierbe. Condimentează fiecare ou cu sare și piper și acoperă cu pecorino. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mare până când ouăle sunt setate. Întoarceți din tigaie pe un platou sau castron de servire și serviți fierbinte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți 6 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați spanacul și gătiți timp de 30 de secunde, până când se limpezește, apoi se scurge, se stoarce excesul de umiditate și se toacă fin.
Așezați spanacul în vasul unui robot de bucătărie și piureul cu scorțișoara și sarea și piperul, după gust. Întoarceți piureul într-un bol, amestecați untul, ouăle și brânza și combinați bine.
Întoarceți amestecul într-o caserolă medie bine unsă și coaceți la cuptor timp de 15 până la 25 de minute, până când ouăle sunt așezate și blatul este maro auriu.
Se servește fierbinte, în pene.