Dorie Greenspan ' s go-to Beef Daube este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 768 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, șalotă, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan, Dorie Greenspan e dublu ciocolata prajiturele, și Cel Mai Bun Tort Bundt Cu Banane (Dorie Greenspan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți un cuptor olandez la foc mediu și aruncați slănina. Gatiti, amestecand, pana cand baconul se rumeneste, apoi transferati intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Uscați carnea de vită între foi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Adăugați 1 lingură de ulei în grăsimea de slănină din oală și încălziți-o la foc mediu-mare, apoi rumeniți carnea de vită, în loturi, pe toate părțile. Nu aglomerați oala—dacă încercați să gătiți prea multe bucăți simultan, veți aburi carnea mai degrabă decât să o rumeniți—și asigurați-vă că fiecare bucată capătă o culoare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați carnea rumenită în vasul cu slănină și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă uleiul din oală (nu îndepărtați bucățile rumenite lipite de fund), se adaugă lingura rămasă de ulei și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ceapa și șalota, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute. Aruncați usturoiul, morcovii și păstârnacul, dacă le folosiți, și dați totul câteva ture bune pentru a acoperi toate ingredientele cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
8
Se toarnă coniacul, se aprinde focul și se amestecă bine, astfel încât coniacul să slăbească orice s-ar putea agăța de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Lăsați coniacul să fiarbă un minut, apoi întoarceți carnea de vită și slănina în oală, turnați vinul și aruncați buchetul garni. Încă o dată, dați totul o mișcare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Când vinul fierbe, acoperiți bine oala cu o bucată de folie de aluminiu și capacul. Glisați daube-ul în cuptor și lăsați-l să se fierbe netulburat timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți oala din cuptor, scoateți capacul și folia și amestecați totul o dată. Dacă se pare că lichidul se reduce cu mult (puțin probabil), adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele. Recuperați oala cu folia și capacul, introduceți-o înapoi în cuptor și gătiți încă 1 1/2 ore (Timpul total este de 2 1/2 ore). În acest moment, carnea ar trebui să fie fragedă cu furculița-dacă nu este, Dați—i încă 30 de minute în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Gustă sosul. Dacă doriți să fie puțin mai concentrat (de obicei cred că este bine așa cum este), turnați sosul într-o cratiță, puneți-l la foc mare și fierbeți-l până când este exact așa cum vă place. Când sosul îndeplinește aprobarea dvs., gustați-l pentru sare și piper. (Dacă aveți de gând să reduceți sosul, asigurați-vă că nu îl săriți până când nu este redus.) Pescuiți buchetul garni și folosind o lingură mare de servire, îndepărtați grăsimea de la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Buchet Garni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Serviți carnea de vită și morcovii umeziți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
14
Depozitare: la fel ca toate tocanele, aceasta poate fi păstrată la frigider aproximativ 3 zile sau congelată până la 2 luni. Dacă pregătiți daube înainte, nu reduceți sosul, doar răciți daube și răciți-l. Apoi, la timpul de servire, ridicați grăsimea (o treabă ușoară când daube-ul a fost răcit), reduceți sosul și condimentați-l pentru ultima dată.