Donna Lasagna
Donna Lasagnan este o rețetă mediteraneană care servește 12. O porție conține 414 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, tăiței lasagna, cârnați măcinați ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna lui Donna, Supă De Lasagna Donna, și Donna Hay.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere.
Adăugați piureul de roșii, pasta de roșii, 1 lingură de pătrunjel, zahăr, busuioc, 1 linguriță de sare și usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza de vaci, parmezanul, piperul și pătrunjelul rămas și sarea.
Întindeți 1/2 cană de amestec de carne într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Strat cu trei tăiței, o treime din amestecul de brânză, 1-1/3 căni de brânză mozzarella și o treime din sosul de carne rămas. Repetați straturile de două ori.
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru citește 160 de metri pătrați.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Luiano Chianti Classico Riserva]()
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmat de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.