Dolmas Pilaf
Dolmas Pilaf este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 628 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, frunze de struguri conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Dolmas, Dolmele Mele Preferate, și Salată Farro Dolmas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și ceapa și amestecați frecvent până când mielul este sfărâmicios și rumenit, 5 până la 7 minute.
Adăugați orez, frunze de struguri, pătrunjel, mărar, nuci de pin, coacăze, saramură rezervată și 4 căni de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.