Dolmas Pilaf este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 628 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, frunze de struguri conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Dolmas, Dolmele Mele Preferate, și Salată Farro Dolmas.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați mielul și ceapa și amestecați frecvent până când mielul este sfărâmicios și rumenit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
3
Adăugați orez, frunze de struguri, pătrunjel, mărar, nuci de pin, coacăze, saramură rezervată și 4 căni de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper