Dolce Pesca (Piersici dulci)
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în repertoriul dvs., Dolce Pesca (Piersici dulci) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 190 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,99 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coniac, nuci de pin, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Raspberry Boccone Dolce (Sweet Mouthful), Keeping Summer Dessert Sweet and Simple with Bruschetta Dolce și Biscuiți dulci cu piersici prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Puneți smochinele și nucile de pin în bolul unui robot de bucătărie și amestecați până când sunt bine.
Pune piersicile tăiate pe jumătate pe foaia de copt pregătită, cu partea tăiată în sus.
Se presară uniform cu zahăr alb.
Turnați vinul alb peste piersici și umpleți-le cu amestecul de smochine.
Turnați coniacul peste piersici.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Blanchard Perez Cava Brut. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada