Dolce Pesca (Piersici dulci)

Dolce Pesca (Piersici dulci)
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în repertoriul dvs., Dolce Pesca (Piersici dulci) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 190 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,99 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coniac, nuci de pin, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Raspberry Boccone Dolce (Sweet Mouthful), Keeping Summer Dessert Sweet and Simple with Bruschetta Dolce și Biscuiți dulci cu piersici prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
2
Puneți smochinele și nucile de pin în bolul unui robot de bucătărie și amestecați până când sunt bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3
Pune piersicile tăiate pe jumătate pe foaia de copt pregătită, cu partea tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
4
Se presară uniform cu zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elefant FondantElefant Fondant
5
Turnați vinul alb peste piersici și umpleți-le cu amestecul de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Turnați coniacul peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Blanchard Perez Cava Brut. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista