Doar Plăcinte De Mână Piersică
Doar plăcinte de mână piersic ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 279 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, Plăcinte De Mână Cu Gem De Cireșe, și Plăcinte de mână cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Combinați amidonul de porumb cu 1/3 cană de zahăr; se adaugă în tigaie. Se amestecă piersicile, scorțișoara și sarea. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa si fierbe, aproximativ 25 de minute, amestecand frecvent. Se fierbe un minut; se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se răcește complet; deoparte.
Tăiați crustele în sferturi; lingura 2 linguri de umplere în centrul fiecărui trimestru, lăsând aluatul de 3/4 inch neacoperit pe fiecare parte. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Transferați plăcintele în 2 foi de copt negrease.
Ungeți blaturile de plăcinte cu ou; se presară cu zahărul rămas.
Tăiați o fantă de un inch în partea de sus a fiecărei plăcinte.
Coaceți la 425 de grade timp de 18 până la 20 de minute până când foile de copt aurii, rotative între rafturile superioare și inferioare la jumătatea coacerii.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.