Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Divanul de pui umplut cu un sos Sherry Dijon. Această rețetă face 4 porții cu 366 calorii, 47G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza laptele evaporat cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Minunat Arțar Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cochilii umplute cu pui cu sos de Sherry, Cotlete de porc umplute cu sos de Sherry, și Pui umplut cu mere-Cheddar cu mere - sos de tigaie Dijon-Iowa Girl Eats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Mist un vas de copt dreptunghiular superficial cu spray de gătit. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Adăugați broccoli și se fierbe până la licitație verde strălucitor și clare, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine și rulați sub apă rece până la rece.
Scurgeți din nou bine și stoarceți uscat în prosoape de hârtie.
Se toacă broccoli și se aruncă într-un bol cu Gruyere și usturoi. Introduceți un cuțit de decojit în cea mai groasă parte a fiecărui piept de pui pentru a face un buzunar adânc de 3 inci. Umpleți fiecare piept de pui cu cantități egale de amestec de broccoli. Frecați ambele părți ale pieptului de pui cu ulei și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte cald, aproximativ 5 minute.
Puneți puiul în tigaie și gătiți până se rumenesc și tocmai ați gătit, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Dacă puiul începe să se rumenească prea repede, reduceți focul la mediu pentru a termina gătitul.
Transferați în vasul de copt.
Între timp, combinați laptele și stocul într-un vas mic, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic la foc mediu. Amestecați sherry - ul și amidonul de porumb până se omogenizează și turnați, amestecând constant, în sos. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Topiți fiecare piept de pui cu 2 linguri de sos și puneți-l sub broiler. Se fierbe până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute și apoi tăiați fiecare sân în jumătate pe un unghi.
Bateți muștarul în sosul rămas și întindeți câteva linguri pe fiecare farfurie. Sus, cu un piept de pui înjumătățit.