Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon

Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Divanul de pui umplut cu un sos Sherry Dijon. Această rețetă face 4 porții cu 366 calorii, 47G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza laptele evaporat cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Minunat Arțar Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cochilii umplute cu pui cu sos de Sherry, Cotlete de porc umplute cu sos de Sherry, și Pui umplut cu mere-Cheddar cu mere - sos de tigaie Dijon-Iowa Girl Eats pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Mist un vas de copt dreptunghiular superficial cu spray de gătit. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați broccoli și se fierbe până la licitație verde strălucitor și clare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3
Scurgeți bine și rulați sub apă rece până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți din nou bine și stoarceți uscat în prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Se toacă broccoli și se aruncă într-un bol cu Gruyere și usturoi. Introduceți un cuțit de decojit în cea mai groasă parte a fiecărui piept de pui pentru a face un buzunar adânc de 3 inci. Umpleți fiecare piept de pui cu cantități egale de amestec de broccoli. Frecați ambele părți ale pieptului de pui cu ulei și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
GruyereGruyere
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte cald, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți puiul în tigaie și gătiți până se rumenesc și tocmai ați gătit, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Dacă puiul începe să se rumenească prea repede, reduceți focul la mediu pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Între timp, combinați laptele și stocul într-un vas mic, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic la foc mediu. Amestecați sherry - ul și amidonul de porumb până se omogenizează și turnați, amestecând constant, în sos. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Topiți fiecare piept de pui cu 2 linguri de sos și puneți-l sub broiler. Se fierbe până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute și apoi tăiați fiecare sân în jumătate pe un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Bateți muștarul în sosul rămas și întindeți câteva linguri pe fiecare farfurie. Sus, cu un piept de pui înjumătățit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista