Divan De Pui Fără Tigaie Fără Gluten
Nevoie de o curs principal fără gluten? Divanul de pui fără tigaie fără gluten ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 317 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, flori de broccoli, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserolă Fără Gluten-Divan De Pui, Pui De Lămâie Fără Gluten, și Skillet Chicken & Ciuperci-Scăzut De Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați apă, muștar, sare și piper în tigaie; amestecând cu sârmă până se amestecă.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul; reveniți la fierbere.
Puneți bucățile de pui și broccoli peste orez. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).
Se presară cu brânză; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.