Divan de pui cu sparanghel

Divan de pui cu sparanghel
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Divanul cu pui și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 486 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,91 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită jumătăți de piept de pui, supă cremă de pui condensată, frișcă groasă, ceapă și țelină. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salata de sparanghel, ceapă roșie și Asiago , Friptura de vită Entrecote cu sparanghel și Supă aromatică de sparanghel cu caviar .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, puneți puiul, ceapa, țelina, acoperiți cu apă și adăugați sare. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți la foc mic până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și aruncați lichidul.
3
Combinați ceapa tocată, 1/3 cană de parmezan și supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Întindeți jumătate din amestec pe fundul unei tăvi de copt de 33 cm x 23 cm. Așezați deasupra sparanghelul, apoi puiul și restul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți la 175°C, acoperit, timp de 25 de minute sau până se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Combinați smântâna și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Întindeți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Presărați parmezanul rămas deasupra. Rumeniți ușor sub grill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista