Diva Sleepover Tort

Diva Sleepover Tort
Diva Sleepover tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, nucă de cocos Baker ' s angel flake, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș, Murdar Sleepover Gustări, și Salată Diva pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește în tigaie 10 min. Răsturnați cu grijă pe grătar; se răcește complet. Între timp, turnați laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. Se amestecă ușor în topping biciuit; acoperi. La frigider 30 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Transferați tortul pe placa de tort sau pe tavă. Aranjați fursecurile cu unt de arahide, una lângă alta, în centrul tortului, pentru a semăna cu șase corpuri așezate unul lângă celălalt într-un pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
4
Răspândiți amestecul de budincă pe partea superioară și laterală a tortului, acoperind complet prăjiturile și tortul. Apăsați ușor rulourile de fructe în budincă pe părțile laterale ale tortului pentru a semăna cu o fustă de pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați 1 napolitană la un capăt al fiecărui corp pentru cap. Folosiți gel de decorare pentru a desena ochii, nasul și gura pe fiecare napolitană. Nuanțați nuca de cocos cu colorant alimentar; presărați deasupra fiecărei napolitane pentru păr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
6
Adăugați fasole de jeleu după cum doriți în partea de sus a tortului pentru a semăna cu o pătură cu buline. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista