Diva Sleepover Tort
Diva Sleepover tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, nucă de cocos Baker ' s angel flake, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș, Murdar Sleepover Gustări, și Salată Diva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește în tigaie 10 min. Răsturnați cu grijă pe grătar; se răcește complet. Între timp, turnați laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. Se amestecă ușor în topping biciuit; acoperi. La frigider 30 min. sau până se îngroașă.
Transferați tortul pe placa de tort sau pe tavă. Aranjați fursecurile cu unt de arahide, una lângă alta, în centrul tortului, pentru a semăna cu șase corpuri așezate unul lângă celălalt într-un pat.
Răspândiți amestecul de budincă pe partea superioară și laterală a tortului, acoperind complet prăjiturile și tortul. Apăsați ușor rulourile de fructe în budincă pe părțile laterale ale tortului pentru a semăna cu o fustă de pat.
Așezați 1 napolitană la un capăt al fiecărui corp pentru cap. Folosiți gel de decorare pentru a desena ochii, nasul și gura pe fiecare napolitană. Nuanțați nuca de cocos cu colorant alimentar; presărați deasupra fiecărei napolitane pentru păr.
Adăugați fasole de jeleu după cum doriți în partea de sus a tortului pentru a semăna cu o pătură cu buline. A se păstra la frigider.