Diva Sleepover Tort

Diva Sleepover Tort
Diva Sleepover tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, nucă de cocos Baker ' s angel flake, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș, Murdar Sleepover Gustări, și Salată Diva pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește în tigaie 10 min. Răsturnați cu grijă pe grătar; se răcește complet. Între timp, turnați laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. Se amestecă ușor în topping biciuit; acoperi. La frigider 30 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Transferați tortul pe placa de tort sau pe tavă. Aranjați fursecurile cu unt de arahide, una lângă alta, în centrul tortului, pentru a semăna cu șase corpuri așezate unul lângă celălalt într-un pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
4
Răspândiți amestecul de budincă pe partea superioară și laterală a tortului, acoperind complet prăjiturile și tortul. Apăsați ușor rulourile de fructe în budincă pe părțile laterale ale tortului pentru a semăna cu o fustă de pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați 1 napolitană la un capăt al fiecărui corp pentru cap. Folosiți gel de decorare pentru a desena ochii, nasul și gura pe fiecare napolitană. Nuanțați nuca de cocos cu colorant alimentar; presărați deasupra fiecărei napolitane pentru păr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
6
Adăugați fasole de jeleu după cum doriți în partea de sus a tortului pentru a semăna cu o pătură cu buline. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista