Dip Queso De Roșii Fără Lactate

Dip Queso De Roșii Fără Lactate
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Dip queso de roșii fără lactate ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1201 persoane au fost impresionate de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Go Dairy Free. Un amestec de chimen măcinat, pudră de chili, drojdie nutrițională și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt 3. Dip Queso Vegan Fără Lactate, Queso Fără Lactate (Pe Bază De Plante), și Jalape8oro Popper Dip (opțiuni pentru lactate și fără lactate).

Instrucțiuni

1
Măcinați caju în râșnița de condimente până se pudrează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
2
Așezați roșiile cu suc în blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați caju măcinat, drojdie nutrițională, muștar, pudră de ceapă, pudră de usturoi, chimen, pudră de chili și sare și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
CajuCaju
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Ungeți ușor inserția aragazului lent sau pulverizați-o cu spray de gătit și transferați amestecul queso în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se amestecă în apă până se încorporează bine (folosiți mai puțin pentru o baie mai groasă, puteți adăuga mai mult mai târziu dacă se îngroașă prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
6
Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 2 ore sau până când amestecul este gros și fierbinte. Dacă amestecul nu este gros după 2 ore, rotiți setarea la mare, scoateți capacul și gătiți timp de 20 până la 30 de minute mai mult.
7
Când este gata de servit, puneți o lingură aproximativ ceașcă de queso într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, apoi amestecați amestecul înapoi în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Gustați, adăugați piper după gust și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Dip-ul de brânză poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista