Dip Picant De Arahide
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Scufundarea picantă de arahide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picant Cald Brânză Feta Dip, Fidea Picantă De Arahide, și Supă Picantă De Arahide.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă șalotă, ghimbir și usturoi; saut până când șalota este fragedă, aproximativ 3 minute.
Adăugați pudra de curry și ardeiul roșu zdrobit. Se amestecă până se aromează, aproximativ 15 secunde. Se amestecă 1 cană de bulion, unt de arahide, suc de lămâie, sos de soia și zahăr brun; bateți pentru a amesteca. Se fierbe până se îngroașă amestecul, amestecând constant, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron și se răcește, amestecând ocazional. Acoperiți și refrigerați 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Dip subțire cu mai mult bulion de linguri, dacă este necesar.
Serviți dip răcit sau la temperatura camerei.