Dip Pesto Cu Spanac Delicios
Yummy spanac Pesto Dip este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 117 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, ulei de măsline de usturoi, nuci de macademia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă spanacul și busuiocul într-un castron mare, se lasă deoparte.
Adăugați toate ingredientele rămase într-un robot de bucătărie (cu s-blade) sau un blander de mare putere. Se amestecă până devine gros și cremos.
Se toarnă peste verdeață și se amestecă bine.
Lăsați să stea la frigider cel puțin 2 ore.
Se amestecă din nou, apoi se servește cu morcovi, țelină, mazăre, ciuperci, ardei roșu feliat, conopidă și/sau semințe crude sau biscuiți multigrain.