Rețeta Calea de anghinare și crab fierbinte se poate face în aproximativ 35 de minute. Acest aperitiv are 624 de calorii, 17 g de proteine și 54 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 5 și costă 2,62 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și luați pesmet, carne de crab, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Dip fierbinte de crab cu anghinare, Dip fierbinte de crab și anghinare și Dip fierbinte de crab cu anghinare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combina crema de branza si maioneza intr-un castron mare pana se omogenizeaza; se amestecă usturoiul. Amestecați ușor inimile de anghinare, crabul, parmezanul, 1/3 cană ceapă verde, 1/3 cana ardei gras roșu și ardeiul cayenne în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Usturoi Goya®
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați dip-ul într-un vas de plăcintă de 9 inci și presărați partea de sus cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când garnitura pesmetilor devine maro auriu și dicepția este fierbinte, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se ornează cu 2 lingurițe de ceapă verde și 2 lingurițe de ardei gras roșu tocat.
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.