Dip De Vinete Prăjite La Foc Din Orientul Mijlociu: Babaganoush

Dip De Vinete Prăjite La Foc Din Orientul Mijlociu: Babaganoush
Dip de vinete prăjite la foc din Orientul Mijlociu: Babaganoush este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de pita, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Salată De Vinete Din Orientul Mijlociu, Runde De Vinete Din Orientul Mijlociu, și Baba Ghanouj-Dip De Vinete Din Orientul Mijlociu.

Instrucțiuni

1
Există 2 moduri de a găti vinetele. Primul mod, pe plită, este preferatul meu, deoarece produce un babaganoush cu aromă mult mai afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
2
Pentru metoda plitei: întoarceți 2 arzătoare cu accelerație completă.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
3
Așezați 1 vinete pe fiecare arzător și, folosind o pereche de clești, întoarceți la fiecare 5 minute sau cam așa ceva, până când întreaga suprafață a vinetelor este carbonizată și crocantă, aproximativ 15 minute. Nu vă faceți griji dacă vinetele se dezumflă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Scoateți din arzător și puneți-l pe o farfurie pentru a se răci.
5
Pentru metoda cuptorului: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. înțepați vinetele peste tot cu o furculiță (acest lucru împiedică vinetele să explodeze în cuptor, așa că nu săriți peste acest pas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Indiferent de metoda de gătit pe care o alegeți, odată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a le atinge cu mâinile, curățați cu grijă pielea carbonizată de pe vinete. Aruncați pielea. Mutați carnea pe placa de tocat, tăiați tulpina și aruncați-o. Folosind cuțitul, tocați carnea până aproape netedă. Scoateți într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
BolBol
9
Adăugați sucul de lămâie, tahini, pătrunjelul și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
TahiniTahini
10
Bateți împreună și gustați pentru condimente. Simțiți-vă liber să adăugați mai mult suc de lămâie, mai multă sare și piper... acesta va varia în funcție de mărimea vinetelor tale și de modul în care îți place ganoush-ul tău!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Se servește cu chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista