Dip de tofu și Avocado curry cu chipsuri de pita de rozmarin

Curried Tofu-and-Avocado Dip cu chips-uri de rozmarin Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 242 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână tofu de mătase, coajă de tei, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Baie de fasole albă și slănină cu chipsuri de pita de rozmarin, Salată De Avocado Fetan Și Chipsuri De Pita, și Avocado-Tomatillo Dip cu chipsuri de pita de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Stivați jumătățile de pita și tăiați-le în 6 pene; transferați într-un castron și adăugați uleiul de măsline și rozmarinul. Condimentează cu sare și aruncă.
Întindeți pene de pita pe o foaie de copt într-un singur strat și coaceți până când sunt crocante, 30 de minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați tofu, avocado, smântână, iaurt, coajă de tei, suc de lămâie, usturoi, miere, pudră de curry și mentă până se omogenizează. Condimentați scufundarea cu sare și piper și dați-o la frigider până la răcire.
Serviți scufundarea cu chipsurile de pita, roșiile, castraveții și ridichile.