Dip de spanac persan și iaurt (Borani Esfanaj)

Dip de spanac persan și iaurt (Borani Esfanaj)
Spanacul persan și Dip de iaurt (Borani Esfanaj) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 13 porții cu 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, scorțișoară măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Borani - e Khiar (salată de castraveți, nuci și iaurt), Iaurt și Feta Dip, și Iaurt Cu Castraveți Persani (Maast-O Khiyaar).

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați spanac proaspăt și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se scurge bine.
4
Așezați spanacul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; strângeți până abia umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SareSare
8
Combinați amestecul de spanac, iaurtul organic, piperul negru și scorțișoara măcinată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Piper NegruPiper Negru
SpanacSpanac
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați să stea 30 de minute. Se dă la frigider până se răcește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții13
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista