Dip de spanac de sud-vest

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariane fără gluten și lacto ovo la repertoriul dvs., Southwest Spinach Dip ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. O porție conține 223 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați spanac pentru bebeluși, ulei de canolan, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor este destul de prost. Încercați Slow-Cooker Southwest Dip cu anghinare și spanac, Southwest Hummus Dip și Smokey Southwest Cheese Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Adăugați spanacul; se acopera si se fierbe 3-5 minute sau pana se ofilesc.
Se scurge bine si se toaca.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă roșiile și crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă spanacul, amestecul de brânză, ardei iute, oțet și sosul de ardei.
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenește ușor.
Se serveste cald cu chipsuri.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.