Dip De Somon Afumat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, scufundarea cu somon afumat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 168 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, somon, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip De Somon Afumat, Dip De Somon Afumat, și Dip De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză și smântâna: într-un castron al unui mixer cu suportul cu palete la viteză medie, bateți crema de brânză și smântâna împreună până se omogenizează. Cu mixerul la foc mic, adăugați arpagicul, muștarul, caperele, coaja și sucul de la 1 lămâie și piperul negru.
Se amestecă până se amestecă.
Dacă doriți, folosiți un robot de bucătărie pentru acest pas și transferați-l într-un castron sau pur și simplu folosiți puțină grăsime pentru cot pentru a bate amestecul până se omogenizează.
Scoateți vasul din mixerul suportului. Îndoiți somonul și alepul sau ardeiul cayenne, dacă utilizați, cu mâna.
Gustați și adăugați suc din lămâia rămasă, câte 1 linguriță, dacă credeți că are nevoie de ea.
Serviți: lingurați scufundarea într-un castron de servire și presărați cu arpagic.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.
Serviți cu biscuiți sau felii de baghetă. Răspândirea se va păstra, acoperită, la frigider până la 5 zile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul afumat. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.