Dip de sfeclă cremoasă cu Crudit Alb 6s
Dip de sfeclă cremoasă cu Crudit alb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de canolan, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Dip de sfeclă cremoasă cu Crudit Alb 6s, Pecan prăjită baie de sfeclă cu salvie, și Crudite Albe Cu Baie De Zară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați sfecla și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați 3/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este doar fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul și mierea și gătiți neacoperite la foc mare, amestecând frecvent, până când lichidul s-a evaporat complet și sfecla este foarte fragedă și uscată, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Răzuiește amestecul de sfeclă pe o farfurie mare și lasă să se răcească. Îndoiți smântâna și condimentați cu sare și piper.