Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Mexican Corn Dip. O porție conține 486 de calorii , 12 g de proteine și 37 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 1,24 USD per porție . Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Un amestec de brânză cheddar, mexicorn, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip mexican cu trei brânzeturi , Dip de porumb prăjit Crockpot și Brioșe de porumb cu porumb proaspăt .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna și zahărul; se amestecă în amestecul de porumb. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Stropiți cu ceapă verde suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului