Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Mexican Corn Dip. O porție conține 486 de calorii , 12 g de proteine și 37 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 1,24 USD per porție . Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Un amestec de brânză cheddar, mexicorn, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip mexican cu trei brânzeturi , Dip de porumb prăjit Crockpot și Brioșe de porumb cu porumb proaspăt .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna și zahărul; se amestecă în amestecul de porumb. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)