Dip de năut și ardei roșu
Dip de năut și ardei roșu este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 1699 calorii, 252g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $12.74 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați năut, cățel de usturoi, pâine pitta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Paprika de năut și ardei roșu, Dovlecel de năut și ardei roșu, și Ardei Dulce Prăjit Și Baie De Năut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați nautul într-un robot de bucătărie cu usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, ardeii roșii și coriandrul. Blitz la o pastă. Condimentează după gust.
Se servește într-un castron cu pâine pitta prăjită.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)]()
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.