Dip de fructe ghimbir-scorțișoară
Rețeta Dip de fructe cu ghimbir și scorțișoară poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Acest aperitiv are 113 calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 1,29 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și cumpărați brânză frișcă, fructe, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de lingură de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fructe proaspete cu dip de ghimbir, frigărui de fructe cu dip de ghimbir și dip de fructe cu portocale și ghimbir.
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, combina iaurtul, crema de branza, ghimbirul si scortisoara pana se omogenizeaza. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.