Dip de fasole Tex-Mex
Tex-Mex Bean Dip durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 40 și costă 47 de cenți per porție . O porție conține 196 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți la îndemână smântână, ardei iute, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ Burger Tex-Mex , Bol cu Tilapia Tex-Mex și Rotunde de mămăligă Tex-Mex cu Guacamole gros .
Instrucțiuni
Pune deoparte 1 lingura ceapa verde tocata pentru ornat. Într-un vas pentru fondue sau într-un vas de frivol, combinați fasolea, smântâna, crema de brânză, brânzeturile mărunțite, ardeii iute, condimentele pentru taco și ceapa verde rămasă.
Se încălzește și se amestecă până când brânza se topește.
Se orneaza cu ceapa rezervata.
Se serveste cald cu chipsuri tortilla.