Dip De Fasole De Roșii Prăjite

Dip De Fasole De Roșii Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de fasole de roșii prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, roșii medii-mari, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Salată verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite, și Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fiecare felie cu usturoi, folosind doar jumătate din usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Adăugați o stropire de piper negru, oregano și sare în partea de sus a fiecărei felii. (Puteți adăuga și ulei de măsline, dar am rezistat tentației.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, până când roșiile sunt complet fierte, dar nu se ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor pentru a se răci (sau folosiți cald și apoi răciți scufundarea după preparare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați usturoiul rămas în robotul de bucătărie împreună cu nautul, oțetul și roșiile prăjite. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați frunzele de busuioc și sarea, dacă doriți, și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se servește răcit cu legume sau biscuiți pentru scufundare. De asemenea, face un sandviș bun sau sos de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea SandwichRăspândirea Sandwich
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista