Dip de creveți cu cremă de brânză
Scufundarea creveților cu cremă de brânză durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită biscuiți, sos worcestershire, suc de lămâie și piper. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă de brânză de creveți cu pâine prăjită, Cajun creveți și brânză Andouille Dip, și Cajun creveți și brânză Andouille Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, sarea și piperul până se omogenizează. Îndoiți creveții și ceapa. Se da la frigider pana se serveste.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinul CMS Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![CMS Sauvignon Blanc vin]()
CMS Sauvignon Blanc vin
Superb unghiular cu note de mere verzi.