Dip de creveți cu cremă de brânză

Dip de creveți cu cremă de brânză
Scufundarea creveților cu cremă de brânză durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită biscuiți, sos worcestershire, suc de lămâie și piper. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă de brânză de creveți cu pâine prăjită, Cajun creveți și brânză Andouille Dip, și Cajun creveți și brânză Andouille Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, sarea și piperul până se omogenizează. Îndoiți creveții și ceapa. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinul CMS Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
CMS Sauvignon Blanc vin
CMS Sauvignon Blanc vin
Superb unghiular cu note de mere verzi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista