Dip de crab cu usturoi sărați și roșii cherry prăjite

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în repertoriul dvs., Dip de crab cu usturoi sărat și roșii cherry prăjite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 753 de calorii , 21 g de proteine și 70 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 5,49 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, maioneză, biscuiți sărați și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl . Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este solid. Încercați Strip friptură cu roșii cherry prăjite și piure de legume , Pui în papillote cu busuioc și roșii cherry și Cod cu năut, praz, varză varză și roșii cherry prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Intr-un robot de bucatarie adauga crema de branza, maioneza si Dijon si amesteca pana se omogenizeaza. Adăugați apoi sucul de lămâie și uleiul de măsline, dacă doriți, și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Procesați până se combină bine, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pe măsură ce mergeți. Turnați amestecul într-un castron mare și adăugați arpagicul tocat și carnea de crab. Ajustați condimentul cu sare și piper apoi acoperiți și lăsați-l deoparte la frigider.
Între timp, pregătiți sărurile. Faceți un unt de usturoi combinând usturoiul tocat cu pătrunjelul și untul topit.
Întindeți un strat plat de sare pe o tavă de copt tapetată și utilizați o perie de patiserie pentru a unge sărațile cu unt de usturoi.
Coaceți la cuptor aproximativ 5 până la 7 minute până devin aurii.
Împărțiți fiecare roșie pe lungime și amestecați într-un castron cu oțet balsamic. Se aruncă roșiile cherry pe o a doua tavă de copt și se stropesc puțin ulei de măsline, dacă se dorește, deasupra. Se condimentează cu sare și piper și se coace la cuptor timp de 7 până la 8 minute.
Pentru a servi, aranjați cele 3 componente astfel încât să poată fi asamblate de fiecare individ. Puneți amestecul de crabi într-un castron, stivuiți sărațile într-o grămadă lângă el și serviți roșiile prăjite într-o ceașcă de cafea. Luați o salină, puneți deasupra puțină dip de crab și decorați cu o bucată de roșie.