Dip de cartofi dulci cu chorizo și cicoare

Dip de cartofi dulci cu chorizo și cicoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să înmuiați cartofi dulci cu chorizo și cicoare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 287 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, cârnați de gătit chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci, Cartofi Dulci, și Tigaie De Cartofi Dulci Chorizo.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Puneți cartofii pe o tavă de copt și coaceți timp de 50 de minute până când sunt foarte moi. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
3
Scoateți carnea de cartof într-un robot de bucătărie, aruncând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați uleiul, boiaua, oțetul, coriandrul sau pătrunjelul și niște condimente și bâzâit într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie alimentară și se răcește până când este nevoie. Scufundarea se va păstra timp de 2 zile la frigider, doar aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie mica timp de 10 minute pana cand este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgeți pe hârtie de bucătărie. Împrăștiați coriandru sau pătrunjel suplimentar peste baie și serviți cu frunzele de chorizo și cicoare pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
AndiveAndive
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista