Dip de cartofi dulci cu chorizo și cicoare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să înmuiați cartofi dulci cu chorizo și cicoare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 287 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, cârnați de gătit chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci, Cartofi Dulci, și Tigaie De Cartofi Dulci Chorizo.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți cartofii pe o tavă de copt și coaceți timp de 50 de minute până când sunt foarte moi. Se lasă să se răcească.
Scoateți carnea de cartof într-un robot de bucătărie, aruncând pielea.
Adăugați uleiul, boiaua, oțetul, coriandrul sau pătrunjelul și niște condimente și bâzâit într-o pastă netedă.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie alimentară și se răcește până când este nevoie. Scufundarea se va păstra timp de 2 zile la frigider, doar aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie mica timp de 10 minute pana cand este fiert.
Scurgeți pe hârtie de bucătărie. Împrăștiați coriandru sau pătrunjel suplimentar peste baie și serviți cu frunzele de chorizo și cicoare pentru scufundare.