Dip de anghinare
Rețeta Dip de anghinare se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 194 de calorii, 2 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de inimioare de anghinare pline cu apă, boia de ardei, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini inimioare de anghinare la grătar cu dip cu spanac și anghinare cu conținut scăzut de grăsime, mini inimioare de anghinare la grătar cu dip de spanac și anghinare cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați anghinarea, maioneza, parmezanul, usturoiul și sosul de ardei.
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt.
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când blatul se rumenește ușor.
Se serveste calde cu biscuiti.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.