Dip cu spanac Santa Fe
Rețeta Santa Fe Dip cu spanac se poate face în aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 265 de calorii . Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 20 și costă 83 de cenți per porție . Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, condimente cajun, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum California Tri-Tip, Santa Maria Style , Crispy Santa Fe Chicken șiHow to Make Holiday Covrigei și Santa's Snack Mix .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căleți ceapa până se înmoaie.
Adăugați roșiile și usturoiul; gătiți încă 2 minute.
Se ia de pe foc si se da deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați brânzeturile și sosul Alfredo. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand branza se topeste, aproximativ 10 minute.
Adăugați amestecul de roșii, spanacul, sucul de lămâie și condimentele Cajun.
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas rotund de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește. Dolop cu smântână.