Dip cu miere de fructe
Honey Fruit Dip este un aperitiv fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 89 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână pere, iaurt cu lămâie, miere și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 22% . Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Dip de fructe cu miere și lămâie , Kebab de fructe cu iaurt și dip de miere și Fructe proaspete cu Dip de miere și iaurt .
Instrucțiuni
Intr-un robot de bucatarie sau blender, combina iaurtul, crema de branza si mierea; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se serveste cu mere si pere. A se păstra la frigider.