Dip Cu Brânză De Usturoi Cu Ierburi

Herbed usturoi brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 21. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, legume, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip De Brânză Cu Ierburi, Dip De Brânză Cu Ierburi, și Dip De Brânză Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți în apă rece; curățați usturoiul.
Așezați într-un robot de bucătărie.
Adăugați brânza fermierului, busuiocul, crema de brânză, uleiul, ceapa, pătrunjelul, apa, rozmarinul și cayenne; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron mic; se răcește până la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Chateau de Bligny Grande Reserve Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Chateau de Bligny Grande Reserve Brut]()
Chateau de Bligny Grande Reserve Brut
O haină aurie adâncă subliniată de o linie de bule fine spumante. Un nas substanțial, înflorit (violet), note de fructe albe, pere foarte coapte, cremoase, ușor lemnoase, ciuperci. O structură fină, densă, fructe albe (piersici, nectarine), turtă dulce. O gură amplă și o lungime minunată.