Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine
O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de suc de lămâie, cuișoare măcinate, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori, și Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos).
Instrucțiuni
Se toacă varza și se toacă aproximativ. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, topiți 1 lingură de unt la foc mediu și gătiți varza până se înmoaie, dar nu se rumenesc (sau va deveni amară).
Adăugați vinul, bulionul de pui și cuișoarele. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute; varza trebuie să fie fragedă.
Topiți restul de 2 linguri de unt (puteți face acest lucru într-un castron mic la cuptorul cu microunde) și amestecați făina pentru a crea o pastă. Se amestecă în varză, se adaugă afine și se continuă să se gătească la foc mic, amestecând ocazional, încă 10 minute, până când totul este fraged și îngroșat.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.