Dincolo De Curry: Vinete Uscate Masala Umplute
Dincolo de Curry: vinetele uscate Masala Stuffed sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 477 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ulei vegetal, pudră de ardei iute, pudră de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Restaurant Kaju Curry / caju Curry / Kaju Unt Masala, ou masala curry, și Pui Masala Curry.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele pe lungime în sferturi, având grijă să nu tăiați până la capăt. Tulpina ar trebui să țină în continuare întreaga legumă împreună. Într-un bol mic de amestecare, combinați pudra de ardei iute roșu, pudra de turmeric, pudra de chimen, pudra de amchoor (pulbere uscată de mango) și 1 lingură de ulei într-o pastă. Condimentează după gust cu sare.
Deschideți ușor fiecare vinete, lingurați 1/4 până la 1/2 linguriță de pastă (în funcție de mărimea vinetelor) în fiecare și întindeți-o cu degetele până când acoperă ușor interiorul.
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mare, până la sclipire. Glisați cu grijă vinetele în ulei. Stai înapoi în timp ce faci asta. Așteptați 20 de secunde până când o parte este ușor prăjită. Întoarceți ușor fiecare vinete pentru a prăji ușor cealaltă parte. Așteptați 20 de secunde. Reduceți căldura la mediu și acoperiți. Se lasă să gătească până se înmoaie complet, aproximativ 12 minute în total, deschizându-se o dată pentru a răsturna vinetele.
Se ia de pe foc, se scurge excesul de ulei pe un prosop de hârtie și se condimentează cu sare după gust.
Se servește fierbinte cu rotis (pâine indiană) sau cu orez alb și daal (supă de linte).
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.