Dijon-Șuncă La Cuptor Glazurată
Dijon-glazurate sunca la cuptor ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 26. O porție conține 235 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, muștar gri Poupon dijon, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dijon-Marmeladă-Șuncă La Cuptor Glazurată, Portocaliu Dijon-Șuncă Glazurată, și Cherry Dijon-Șuncă Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Așezați șunca în tigaie superficială.
Coaceți 1 oră. După aproximativ 45 min., aduceți ingredientele rămase la fiert în cratiță; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Lingură 1/2 cană glazură de ananas peste șuncă; coaceți 40 min. sau până când șunca este încălzită (160F). Păstrați glazura rămasă caldă.
Se servește acoperit cu glazura rămasă.