Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci
Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,86 USD pe porție. O porție conține 329 calorii, 63G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de cimbru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci, Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie, și Piept de curcan cu saramură de arțar cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mic, amestecați muștar, unt, cimbru, maghiran, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
În tigaia de prăjire superficială, așezați pieptul de curcan, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Periați cu amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Așezați 1/2 cană de bulion în fundul tigaiei; puneți la frigider bulionul rămas. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a pieptului de curcan și să nu atingă osul. Pulverizați bucata de folie cu spray de gătit; acoperiți curcanul. (Folia nu trebuie să acopere strâns curcanul; fixați folia la fiecare capăt al tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
5
Coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați ciuperci și ceapă în tigaie; lingura se scurge deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți neacoperit cu 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 77°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați curcanul pe platou; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
10
Se toarnă picături de tigaie (fără legume) în ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați bulionul rămas în picături la 1 1/2 căni egale; se toarnă în cratiță de 2 litri. Într-un castron mic, amestecați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în picături în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu sârmă. Se fierbe și se amestecă aproximativ 1 minut sau până când amestecul se îngroașă. Se amestecă ciupercile și ceapa din tigaie. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
13
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt