Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dijon și friptura de coaste de vită în picioare. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de piper, pâine, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, și Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi Și Sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 3/4 cană.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați pesmet în tigaie și gătiți 12 minute sau până la prăjit, amestecând frecvent. Se răcește 5 minute.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 1 oră.
Se presară sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți friptura din tigaie.
Combinați busuiocul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron; întindeți amestecul de muștar peste friptură. Puneți pesmetul pe friptură.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Preîncălziți cuptorul la 20
Coaceți friptura la 200 timp de 3 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.