Dijon și Avocado frecat friptură de vită

Dijon și Avocado frecat friptură de vită muschiulet ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 5640 calorii, 346g de proteine, și 450g de grăsime fiecare. Pentru $ 57.04 pe portie, această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, condimente pentru friptură, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus, Chipotle-Filet De Vită Frecat, și Piper Negru Condiment-Frecat Muschiulet De Vita.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o tigaie cu o foaie de folie de aluminiu.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mare.
Se toarnă uleiul și se încălzește până la fumat. Căutați friptura în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Scoateți în tigaia de prăjire când ați terminat. În timp ce friptura se arde, așezați usturoiul, muștarul, avocado și friptura condimentată într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează. Înveliți friptura arsă peste tot cu amestecul de avocado.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când filetul a atins gradul dorit de coacere, aproximativ 40 de minute pentru mediu.