Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Dijon Risotto Primaveran. O porție conține 166 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, morcovi, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Risotto Primavera, Risotto Primavera, și Risotto Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați dovlecei, morcovi, ardei și usturoi; gatiti pana cand sunt crocante, amestecand frecvent. Se amestecă 1 cană de bulion; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se amestecă orezul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați 1 cană din bulionul de pui rămas; gătiți 10 minute sau până când bulionul este complet absorbit, amestecând ocazional. Repetați cu bulionul rămas până când s-a adăugat tot bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați muștar; gătiți și amestecați până se încălzește.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.