Dijon-Paste De Anghinare

Pastele de anghinare Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, muștar dijon, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Inimi de Romaine, palmier și anghinare cu sos de citrice Dijon, Inimi de Romaine, palmier & anghinare W / citrice Dijon Dressing, și Paste de anghinare și usturoi {cu paste tradiționale sau dovlecei} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, combinați supa și următoarele 3 ingrediente într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 3 minute, amestecând o dată.
Adăugați anghinare și ciuperci. Cuptor cu microunde la mare 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând o dată.
Aruncați amestecul de anghinare cu paste.
Se presară parmezan și restul de 3 ingrediente.