Varza de Bruxelles Dijon-Dill ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, muștar dijon, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Varza De Bruxelles Dijon, Varză De Bruxelles Cremoasă Dijon, și Varză de Bruxelles cu Dijon și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță cu o cantitate mică de apă; acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 12-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați untul, muștarul, sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Scurgeți varza de Bruxelles; adăugați amestecul de unt și castanele de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos