Dijon-Mărar Varză De Bruxelles

Dijon-Mărar Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles Dijon-Dill ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, muștar dijon, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Varza De Bruxelles Dijon, Varză De Bruxelles Cremoasă Dijon, și Varză de Bruxelles cu Dijon și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță cu o cantitate mică de apă; acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 12-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați untul, muștarul, sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Scurgeți varza de Bruxelles; adăugați amestecul de unt și castanele de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Se amestecă bine.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista