Dijon-Mărar Varză De Bruxelles
Varza de Bruxelles Dijon-Dill ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, muștar dijon, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Varza De Bruxelles Dijon, Varză De Bruxelles Cremoasă Dijon, și Varză de Bruxelles cu Dijon și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță cu o cantitate mică de apă; acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 12-14 minute.
Combinați untul, muștarul, sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul.
Scurgeți varza de Bruxelles; adăugați amestecul de unt și castanele de apă.